با شکایت شرکت برق و جریمه هفتاد میلیونی، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۲ #15218055

باسلام خدمت شما ببخشید من دو سال پیش در شهر بابلسر مهمانسرای رهن اجاره کردم و برادر کوچک خود را انجا را سپردم مشغول کار شد و بعد از مدتی ازادره برق میان برق انجا را قطع میکنند به علت بدهی که بعد صاحب ملک هم جوابگو نشو که گفت من ندارم بدهی مستاجر قبلی بوده خلاصه شخصی به برادر من میگه میخوای تا مدتی که بدهی را پرداخت نکردید من برق ازاد از سیم برق اصلی بکشم و برادر من هم به من نگفته بود و به بنده خدا میگه انجام بده که بعد چند روز مامور شرکت برق میاد متوجه میشه برق ازد گرفتن خلاصه برق قطع میکنه من هم انجا برگشت دادم به صاحب ملک تمام که بعد یکسال خورده ای حکمی از ثنا من متوجه شدم امد که شکایت برق ازاد کردند شرکت برق توسط وکیل اش و بعد هفتاد میلیون تومان من جریمه دادگاه محکوم کرد که بعد من واخواهی زدم فرستادم که روز دادگاه مشگلی برای من پیش امد که نتونستم برم دادگاه که مجدد همان حکم قطعی کردن هفتاد میلیون تومان خواستم بدونم ایا راهی هست دادگاه جریه را کم کند یا مجدد دادگاه بخواد یا قسطعی کنم نمی دانم واقعان موقیت پولی بعدی بسر میبرم که این حکم بعدتر از همه برام امده

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانید رضایت اداره برق را جلب کنید میتونید تقاضای تخفیف در مجازات را بدهید ولی در صورت عدم اخذ رضایت اداره میتونید تقاضای تقسیط جزای نقدی رابدید و با توجه به توانایی مالی قسط بندی میشود.