آیا میتوانم قولنامه را به روشی باطل کنم یا بدون ابطال به شخص دیگری ماشین را بفروشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۴ #15175020

با سلام
من ماشینم را باشخصی با قولنامه معامله کرده ام خریدار برای ثبت سند و تسویه پول پیگیر نمیشود

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شما می‌تونید در جهت فسخ یا مطالبه ثمن معامله دادخواست به دادگاه حقوقی ارجاع بدهید.

در صورت وجود حق فسخ میتوانید فسخ کنید و در غیر این صورت دادخواست مطالبه ثمن را تقدیم نمایید

سلام . می تونید درخواست فسخ معامله را تقدیم دادگاه بکنید اما تا زمانی که تکلیف معامله مشخص نشده بهتره که معامله دیگه ای انجام ندهید

با سلام
ابتدا با ارسال یک اظهارنامه به خریدار اعلام کنید جهت تسویه و انتقال سند اقدام کنید.درصورت موثر واقع نشدن اقدام فوق دادخواست مطالبه ثمن ارائه کنید

اگر در قرارداد حق فسخ قرار دادید اقدام کنید در غیر این صورت میتوانید مطالبه ثمن کنید