نفقه ام رو چقدر طول میکشه تا بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵,۴۳۶ #15153660

سلام

خسته نباشین

من شوهرم ترک انفاق میکنه الان ۱۰ ماه میشه من نفقه ام رو نگرفتم و منو مورد ضرب و شتم قرار میده که رفتم پزشکی قانونی و اقدام کردم.

چه مدت طول میکشه تا من از این آقا جدا بشم و چه مدت طول میکشه من نفقم به دستم برسه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدت زمان مشخصی ندارد و به عوامل زیادی بستگی دارد اما معمولا بین ۳ الی ۶ ماه زمان میبرد .

ترک انفاق یک موضوع هست و مطالبه نفقه موضوعی دیگر . ازطرفی بابت ضرب و جرح تازه شکایت کردید . تا زمانی که شوهر محکومیت پیدانکند طبق حکم دادگاه .‌جداشدن از شوهر فعلا مقدور نیست

چه مدت طول میکشه تا من از این آقا جدا بشم و چه مدت طول میکشه من نفقم به دستم برسه؟

در خصوص مدت زمان عملیات رسیدگی در هر پرونده نمی توان مدت زمان خاصی را مشخص کرد. به عوامل متعددی بستگی دارد
طبیعتا پرونده نفقه بسیار زودتر از پرونده طلاق به مرحله اجرا خواهد رسید

با سلام و احترام
اگر زوج به مدت ۶ ماه نفقه ندهد زوجه حق طلاق پیدا خواهد کرد و ضرب و شتم نیز می تواند علتی برای جدایی باشد اینکه چه مقدار به طول می انجامد با دادگاه خواهد بود

با احترام مدت زمان مورد سوال بستگی به عوامل متعدد از جمله نحوه اقدام و شکایت اوقات رسیدگی مرجع رسیدگی نحوه برخورد خوانده و یا مشتکی عنه، کارشناسی و اعتراضات طرفین و موارد دیگر در هر پرونده دارد و زمان مقطوع و مشخصی در قانون نمیشود تعیین کرد.