توقیف خودرو بابت مهریه چگونه رفع شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۴ #15115868

دو ماه بعد از اینکه همسرم من رو ترک کرده بودند و چند بار خواستار طلاق توافقی شدند و من مخالفت کردم وکیلی از طرف ایشون هم با خودم و هم با پدرم تماس گرفتن و یک سری مسائل رو مطرح کردند که بعد از اون من سریعا توقیف اموال همسرم رو انجام دادم.جدیدا برای من ابلاغیه ای آمده که همسرم خودرو خودشون رو دقیقا همون زمان که وکیلشون تماس گرفتن طی مبایی نامه ای که در دفترخانه تنظیم شده به شخص دیگه ای فروختن.که دو روز بعد از تاریخ تنظیم این مبایی نامه حکم توقیف خودرو فعال شده.
الان وکیل شخصی که خودرو رو خریده همون وکیل همسرم هستن. یکی بودن وکیل هیچ تاثیری در روند ندارد؟ آیا من در دادگاه حقی دارم که دفاع کنم از خودم یا با توجه به اسناد موجود چاره ای جز رفع توقیف ندارم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
در هر صورت خودرو در حد عرف و شان جزء مستثنیات دین محسوب میشه و توقیف نمیشود

سلام. هرچندشمدارک علیه شماست منتها قراین و امارات به نفع شماست و شما معامله به قصد فرار از دین رو مطرح کنید. یا معامله صوری. اگه معامله صوری رو بتونید ثابت کنید این بیع باطل بوده و خودرو توقیف میشه و اگه معامله به قصد فرار از دین رو ثابت کنید غیر نافذ میشه و نیازمند تنفیذ و اجازه شما.

اگر شما قبل از انجام اینکار درخواست مهریه داده باشید همه معاملات صوری هست و باطله تاریخ زمان معامله مشخص میکنه صوری بوده

درودبرشما
اگر انتقال طبق قانون صورت گرفته باشد کاری نمی شودکردمگرصوری بودن رااثبات نمایید.