حتی اگر مدیر به صورت شفاهی بین اعضا انتخاب بشه؛ راهکار چیه که مسئولیتی متوجه من نباشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۷۷ #15041327

ساختمان ما ۶ واحدی هست و مالکین ساختمان من رو به صورت شفاهی به عنوان مدیرساختمان انتخاب کردند و الان چند ماه هست دارم پول شارژ میگیرم و قرارداد نگهداری آسانسور به نام من ثبت شده و هر وقت جلسه میگیرم و میگم ساختمان باید بیمه آتشسوزی و بیمه آسانسور بشه همه مالکان میگن این ساختمان قولنامه ای هست و پایان کار نداره و هیچ چیزش استاندارد نیست، نیازی به بیمه نداره، این درحالی هست که شنیدم طبق قانون همه مسئولیت خسارات آتشسوزی،حوادث آسانسور و ترکیدگی لوله و نشست ساختمان و... مدیرساختمان مقصر شناخته میشه حتی اگر مدیر به صورت شفاهی بین اعضا انتخاب بشه. راهکار چیه که مسئولیتی متوجه من نباشه؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارسال اظهارنامه موضوع را به آگاهی و اطلاع بقیه مالکین برسانید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، طی اظهارنامه رسمی موضوع رو به اطلاع دیگران برسونید

می توانید با ارسال اظهارنامه و یا از طریق تنظیم قرارداد مسوولیت را از خود مبری کنید

صورتجلسه ای نوشته و به امضای کلیه ساکنین برسد یا اظهارنامه ارسال کرده و مراتب را رسما اعلام کنید

با سلام
یا بایستی طی تنظیم قراردادی بین تمامی مالکین مسولیت هرگونه اتفاق و خسارت وارده را از خود ساقط نمایید
یا با ارسال اظهارنامه آنها را ملزم به بیمه نمودن ساختمان نمایید و نیز قید شود در صورت عدم همکاری از شما سلب مسولیت خواهد شد

مراتب بیمه کردن ساختمان را طی یک اظهار نامه به اعضایی هیئت مدیره یا مالکان ارسال فرمایید