حکم ضرب و شتم چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۸ #14996283

سلام با خواهرم توی خانه پدری دعوا شد بعد من خواهرم دامادمان به ضرب شتم رسید هنوز به دادگاه کارمون نرسیده ببینم با اینکه با اینکه دعوا توی خانه پدری ما بوده حکم به چه صورت

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعریف
تعریف ضرب
ضرب به صدماتی گفته می‌شود که بدون شکستگی یا خونریزی بر اعضای بدن وارد می‌شود و آثاری مانند کوفتگی، سرخی، کبودی، سیاه شدن و پیچ خوردن ایجاد می‌کند.
تعریف “جرح”
«جرح» نیز به صدماتی گفته می‌شود که به از هم گسیختگی بافت‌های بدن منتهی شود.
جرح اغلب با خونریزی همراه است، مانند خراشیدگی یا پارگی پوست یا شکستن استخوان و نقص یا قطع عضو
تعریف “شتم”
«شتم» به معنی «دشنام دادن» است و ذیل جرایمی مثل توهین یا قذف قرار می‌گیرد
برای درگیری خانواده از ابتدا باید ب کلانتری محل گزارش داده میشد و با صورت جلسه ب دادگاه منطقه

سلام
اگر هر کدام از شماها در دعوا صدمه و آسیب دیده باشید و شکایت کنید به پزشکی قانونی معرفی می شوید و سپس پرونده در دادسرا مطرح و رسیدگی ها ادامه خواهد یافت و بهتر است در این موضوع قضیه را کدخدامنشی حل و فصل نماید