برای استرداد اقلام جهیزیه ام باید چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۶۳ #14976037

با سلام
ما ۱.۵ سال پیش عقد کردیم و چند ماه بعد از عقدمون شروع به خریدن جهیزیه کردیم و اقلامی که خریدیم رو به خانه پدری زوج منتقل کردیم. فاکتورها و رسیدهای پرداخت به نام زوجه هست.
الان قصد داریم که از هم جدا شیم، منتها زوج و خانواده ش از استرداد اقلام ممانعت می کنن،مهریه و نفقه م رو حدود یک ماه پیش از طریق دادگاه اجرا گذاشتم و بخشی از حقوق زوج رو توقیف کردم؛ هنوز حکم مهریه و نفقه بهمون ابلاغ نشده.
برای استرداد اقلام جهیزیه م باید چگونه اقدام کنم؟
اگر اقلام رو از آن خانه به جایی دیگر ببرن و مخفی کنن چکار کنم؟
از روز اقدام برای استرداد جهیزیه چند روز طول می کشه تا حکم بیاد؟
و من میتوانم برم اقلامم رو از خونه زوج بردارم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی دادخواست استرداد جهیزیه را به استناد گواهی شهود و فاکتورها ارائه نمایید

با سلام
شما می توانید با استناد به فاکتور ها و لیست سیاهه جهیزیه ودر صورت وجود شهود که از انتقال اموال به منزل پدری زوج آگاه
باشند دادخواست استرداد جهیزیه را مطرح کنید
همچنین در راس کار دادخواست تامین خواسته را مطرح کنید تا از آسیب های احتمالی جلوگیری کنید.
اگر آسیبی به اموال شما رسیده و یا آن را انتقال داده باشند تحت عنوان خیانت در امانت از آن ها شکایت کنید و مطالبه خسارت کنید.

سلام و عرض ادب
نسبت به تهیه لیست سیاهه جهیزیه و دادخواست استرداد جهیزیه و بدوا تامین خواسته اقدام بفرمایید و در راستای اجرای قرار تامین سریعا اقلام جهیزیه را توقیف کنید.
حال اگر منتقل شده بود باید شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح کنید اگر شهودی دارید که اقلام را تحویل خانه ی زوج دادید. و الا فلا