آیا بدون اینکه ۶ سکه ابتدایی را بدهم، میتوانم رفع توقیف حقوقم را بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۰ #14941932

سلام
رای قطعی اعسار صادر شده مبنی بر ۶ سکه ابتدا و ۵ ماه یک سکه که بپردازم ولی زوجه قبلا ۳۰ سکه را اجرا گذاشته و ربع حقوقم کسر میشود.
آیا بدون اینکه ۶ سکه ابتدایی را بدهم میتوانم رفع توقیف حقوقم را بگیرم؟
یعنی من الان باید به کجا (شعبه و یا اجرا) مراجعه کنم و چکار کنم که حقوقم رفع توقیف شود؟
سوال دوم اگر من ۲۰ میلیون از خانمم طلبکار باشم و رای هم از شورا گرفته باشم، اگر اجراییه ۲۰ میلیون را بگیرم میتوانم با ۶ سکه پیش تهاتر کنم؟
با تشکر از جوابتان

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تا وقتی پیش قسط و اقساط پرداخت نشود ، از اموال توقیفی رفع توقیف نمی شود . ضمن این که در رای اعسار باید اموال توقیفی هم تعیین تکلیف شده باشد . اجرائیه شورا قابل تهاتر با بدهی شما نسبت به مهریه می باشد.

شش سکه ابتدا را پرداخت نمایید و ۵ ماه یک سکه را بپردازید بع از این امر رفع توقیف حساب شما امکان پذیر است بعد چندماه دادخواست تقلیل دهید تهاتر نیز امکان پذیر است

رای قطعی اعسار صادر شده مبنی بر ۶ سکه ابتدا و ۵ ماه یک سکه که بپردازم ولی زوجه قبلا ۳۰ سکه را اجرا گذاشته و ربع حقوقم کسر میشود.
آیا بدون اینکه ۶ سکه ابتدایی را بدهم میتوانم رفع توقیف حقوقم را بگیرم؟
یعنی من الان باید به کجا (شعبه و یا اجرا) مراجعه کنم و چکار کنم که حقوقم رفع توقیف شود؟

خیر دوست عزیز
درواقع شما هم محکوم به کسر حقوق و هم پرداخت قسطی مهریه شده اید و نمی توان کسر حقوق را رفع کرد
در نهایت شما می توانید هر چند وقت یک بار تقاضای تعدیل و تقلیل اقساط مهریه را بنمایید
سوال دوم اگر من ۲۰ میلیون از خانمم طلبکار باشم و رای هم از شورا گرفته باشم، اگر اجراییه ۲۰ میلیون را بگیرم میتوانم با ۶ سکه پیش تهاتر کنم؟
بله می توانید