آیا خانواده ام با وجود این مدارک و شهادت که با ایشان در تماس بوده میتوانند علیه او اعلام جرم نمایند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۴ #14938643

سلام
خانم بنده به دفعات مکرر از طریق برنامه واتساپ با شخصی که هیچ قرابتی با هیچکدام از دو طرف ماجرا نداشته، حین صحبت به کل خانواده ام شامل خواهر و مادر و برادرم به تفکیک و آوردن نام تک تک آنها مرتکب فحاشی های رکیک و ناموسی، تهمت های حیثیتی و افترا شده است. بیش از ده ها فایل صوتی تصویری(چت آنلاین) و نوشتاری از این گفتگوها موجود است. آیا خانواده ام با وجود این مدارک و شهادت فردی که با ایشان در تماس بوده میتوانند علیه او اعلام جرم نمایند؟ در صورت اثبات برای دادگاه حدود مجازات چیست؟
سوال بعدی در همین زمینه هست. با نظر به اینکه خانم بنده آن موقع در شهرستان حضور داشته و ظاهرا هم قصد برگشتن به محل سکونت خود و خانواده ام در تهران را ندارد، طرح این شکایت باید در کجا انجام بگیرد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام:میتوانند شکایت مطرح کنند.مجازات فحاشی یک میلیون ریال یا تا ۷۴ ضربه شلاق تعزیری و مجازات افترا تا ۷۴ ضربه شلاق تعزیری یا تا یک سال حبس تعزیری است.
در جرایم مخابراتی و مکالمات تلفنی محل وقوع جرم محل مقصد مکالمه که تهران می باشد صالح به رسیدگی بوده و در دادسرای تهران قابل شکایت است.

با سلام
بله ، طبق مدارک و شواهد موجود و اسکرین شات یا هر مدرک دیگر بر علیه فرد شکایت نمایید .
بر علیه همسر خویش از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تمکین ارایه نمایید .