چگونه خودرو را رفع توقیف فیزیکی نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۳۱۴ #14920045

سلام. ماشین بنده بدلیل مهریه که در مرحله تامین خواسته می باشد توقیف شده است. و تنها ماشین من میباشد. پلاک بنام خودمه ولی سند بنام شخص دیگری. همچنین قیمت ماشین حدود ۴۰ میلیون تومان هست. و بنده کارمند هم میباشم. آیا راهی هست که ماشین رفع توقیف فیزیکی شود ولی قاضی فقط پلاک خودرو را جهت جلوگیری از نقل و انتقال توسط پلیس راهور توقیف نماید؟ در ضمن از حقوق بنده یک چهارم کسر و به حساب دادگاه واریز میشود.

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
مالک میتواند باارائه مدارک خودرو رارفع توقیف کند

اگر شما ماشین را فروخته اید مالک شخصا میتوانید رفع توقیف خود رو را بگیرد

با سلام،اگر انتقال سند شده(فروخته اید)مالک میتواند به استناد قولنامه آزاد کند و اگر نه توسط درخواست کننده توقیف خودرو ،اقدام کنید

با سلام
در صورت فروش
مالک جدید میتواند رفع توقیف نماید

در صورتی که خودرو را فروخته باشید مالک می تواند رفع توقیف خودرو را بگیرد