بنده با حصر وراثتی که دارم این حکم جلب رو میتونم مجدد تمدید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۸ #14919514

با سلام.پدر بنده حکم جلب سیار شخصی رو داشتند که وی متواری بود. تاریخ حکم جلب برای سال ۹۷ بوده که تا الان تمدید نشده و پدر بنده هم فوت کردن و بعد از فوت پدرم اون شخص الان پیدا شده... با اینکه برای دو سال پیش بوده؟!

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وراث میتوانند درخواست تمدید جلب را تهیه و امضاء نموده و یکی از آنها به نمایندگی از بقیه درخواست را تقدیم و جلب را دریافت نماید .