آیا درست هست که در روز محضر من به صرف یه تعهد مابقی مبلغ را بدهم و ملک به نامم بشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۵ #14823175

با سلام ملکی را خریداری کرده ام و در املاک مبایعه نامه دارای کد رهگیری اخذ کرده ام. ملک در مجتمعی دارای استخر بوده است که استخر مجموعه به فرد ثالثی به صورت رهن و اجاره، اجاره داده شده بود، فرد ثالث بعد مدتی اجاره ندادن درب استخر ساختمان را میبندد و میرود. هیئت مدیره ساختمان از او شکایت میکنند رای میگیرند و الان فرد ثالث درخواست تجدیدنظر داده است. لازم به ذکره پروسه شکایت هیئت میره از فرد ثالث سه سال طول کشیده است.الان مالک به من اطلاع داده به علت اینکه داستان شکایت استخر مطرح میباشد مامور شهرداری مفاصا حساب نداده است. من روز محضر صحبت میکنم یه تعهد نامه بنویسم که بعدا مفاصا میارم و به صرف داشتن پایانکار قبلی کلی ساختمان (و نه پایانکار واحد) و تعهد دادن در محضر به نام شود! املاک در قسمت توضیحات بندی را در مبایعه نامه از قبل ذکر کرده است (در ضمن مالک با پایانکار موجود واحد را به نام میزند) و به ما گفته شد در همه مبایعه نامه ها ذکر میشود و به علت هماهنگی قبلی نوشته نشده. حالا آیا درست هست که در روز محضر من به صرف یه تعهد مابقی مبلغ را بدهم و ملک به نامم بشود؟ و یا به علت عدم وجود مفاصا عدم حضور بگیرم؟چه وجه تضمینی وجود دارد که مالکی که میداند در سه سال گذشته امکان مفاصا گرفتن و پایانکار واحد گرفتن امکان پذیر نبوده الان در محضر پایبند گرفت پایانکار بشوند در حالی که کله مبلغ را دریافت میکند

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این موارد سند مطابق قانون تسهیل معاملات تنظیم شده و خریدار متعهد به اخذ مفاصاحسابهای لازم میگردد . اگر مخالف ایجاد تعهد هستید میتوانید قبول نکنید .

به مهر
بهتر است با پرداخت مابقی مبلغ
سند رسمی مورد معامله را به نام خود بکنید و همزمان یک تعهدنامه رسمی یا عادی از فروشنده بگیرید هر زمان مفاصا حساب آماده شد مبلغ آنرا پرداخت کند چون ارزش سند بسیار مهمتر از یک مفاصا حساب
معوقه است