آیا با سفته می‌توان حکم جلب و انسداد حساب بانکی گرفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۸۵۷ #14820941

باسلام بنده طی یک قرار داد سرمایه گذاری اقدام به مضاربه با سود مشخص به مبلغ ۳۵ ملیون تومان با فردی نمودم و جهت تضمین به همان مبلغ سفته به فرد سرمایه گذار تسلیم کردم و در ضمن مبلغ دریافتی از سرمایه گذار به حساب پدرم که مستمری بگیر میباشد و در قرار داد ذکر شده واریز شد و طی ۵ ماه مبلغ ۷ ملیون و ۵۰۰ هزار تومان سود نیز پرداخت کردم ولی متاسفانه دچار ضرر شدم و کل سرمایه را از دست دادم. سوال؟
۱. آیا سرمایه گذار می‌تواند حساب های بانکی من را مسدود نماید و اقدام به جلب من کند و یا فقط می‌تواند شکایت کند و دادگاه اقدام به تقسیط کند؟
۲.آیا سرمایه گذار می‌تواند حساب پدرم را مسدود نماید؟

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قرارداد دارید و در قرارداد شرط واریز به حساب پدرتان ذکر شده در هر حال مسئولیت کمتری متوجه ایشان با اقرار به دریافت شما خواهد بود البته اگر باظرفیت ایشان دعوایی مطرح گردد.
در صورت محکومیت هر کدام امکان تقسیط به درخواستتان وجود دارد

باطرح دادخواست و تقاضای تامین خواسته با هر نوع مدرکی اعم از سفته ،چک و یا رسید عادی وغیره امکان توقیف کلیه اموال منقول و غیر منقول و مسدودی کلیه حساب های بانکی و موسسات مالی و قرض الحسنه ها تا سقف مبلغ مورد مطالبه وجود دارد.

اگر مالی جهت توقیف وجود نداشته باشد در نهایت اجراییه صادر شده و محکوم علیه می تواند دادخواست اعسار و یا تقسیط از پرداخت محکوم به درخواست کند و ممکن است دادگاه محکوم به را تقسیط نماید.