🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

چطور تبدیل به جزای نقدی کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۹۴

سلام موکلین عزیز لطفا منو راهنمایی کنید من پسری ۲۳ ساله مجرد هستم که دختری که از من ۱۵ سال بزرگتر بود از من شکایت کرد به عنوان زنای به عنف در دادگاه به زنای غیر محصنه تغییر کرد پرونده در صورتی که تنها یک پیام تلگرامی اسکرینش بود با علم قاضی ۱۰۰ ضربه شلاق و دو سال تبعید به سراوان نوشتن برام الان من برم تبعید و اونجا رو ترک کنم برای دومین بار چند درصد احتمال داره تبعیدم به جزای نقدی تغییر بدن نکنه زندان بدن برام قاضی با من خیلی لجه از روز اول و یه اشنا پیدا کردم که نفوظ داره گفته من حل میکنم بهش اعتماد کنم یا نه ایشون گفته برید برگردید تبدیل به جزای نقدی میکنم ولی من میترسم زندان بدن

۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مجازات حدی قابل تبدیل نمی باشد...

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مجازات حدی و شرعی قابل تغییر نیست.

با درود مجازات حدی قابل تغییر نیست همچنین چنانچه مهلت اعتراض دارد اعتراض کنید

سلام مجازات حدی قابل تبدیل نمی باشد

سلام
مجازات حدی قابل تغییر نیست
اعتماد نکنید

سلام به صرف یه پیام زنا قابل اثبات نیست در صورتی که مهلت اعتراض دارد اعتراض کنید

باسلام
در صورتی که رای قطعی نشده باشد میتوانید در مهلت مقرر اعتراض کنید. اثبات زنا شرایط خاص خود را دارد و به صرف یک پیام امکان اثبات چنین اتهامی وجود ندارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط