آیا با این شرح حالی که داده ام این تقسیم نامه ابطال میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۸ #14784640

باسلام
بنده داری نسق زراعی ثبتی مشاع میباشم تعدادی شریک دیگر هم که ادعا کردند شریک هستند اما در اصل هیچ یک داری نسق زراعی ثبتی حتی به نام پدرانشان نمیباشد در سال ۹۳ بدون اینکه به من اطلاع دهنده در محل زمینها حاضر شدند و زمینها را بین خود تقسیم و قسمتی را هم به من اختصاص دادند که از مقدار نسق ثبتیم بیش از حد کمتر میباشد در حالی که پدرم تا زمانی که زنده بود طبق نسق خود حدود ۶ هکتار زمین کشت میکرد و بعد از پدرم خودم هم همان مقدار را طبق نسق که به نام خودم شده اجاره میدادم ولی چند سالی به دلیل مشکلاتی که داشتم از محل دور بودم و نتوانستم از زمین استفاده کنم و این اشخاص اقدام به تقسیم زمینها به نفع خودشان کرده اند و در تقسیم نامه که در سال ۹۷ بدستم رسید دیدم که شخصی نوشته که نماینده و وکیل من است و جای من امضا کرده شکایتی جهت ابطال تقسیم نامه عادی دستنویس مبنی بر اینکه اولا من حضور نداشتم و ثانیا تمامی افراد فاقد حتی نسق زراعی یا قولنامه یا بنچاق یا قباله نامچه قدیمی میباشند و ثالثا این تقسیم نامه دارای هیچ وجه قانونی نمیباشد به دادگاه کرده ام نوبت دادگاه رسیدگی برای فروردین سال ۹۹ تعیین شده امسال هم چون فهمیدند شکایت کردم تقسیم نامه دیگری نوشته اند که باز هم مقدار زمین کمتری به من داده اند و باز هم شخص دیگری به جای من نوشته وکیل و نماینده و امضا کرده این تقسیم نامه هم بدستم رسیده و ضمیمه پرونده کرده ام. آیا با این شرح حالی که داده ام این تقسیم نامه ابطال میشود.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله،اما مطالبی که بیان نمودید صرفا ادله ی شما میباشد.
اما جهت اظهار نظر دقیق تر میبایست از مدارک و ادله ی ایشان نیز مطلع شد.

سلام علی الظاهر بله ولی دلایل ایشان هم باید بررسی گردد