آیا تغییر سن امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۷ #14777286

سلام ببخشید من یه دخترم که میخواستم واسه ازدواج سنمو ۲ سال کوچیکتر کنم بنده متولد ۷۵ هستم میخوام که بشه ۷۶ یا ۷۷ عایا راهی هست واقعا یا نه لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه بتوانید ادله ی کافی در این خصوص ارائه نمایید میتوانید اقدام به کاهش سن خود نمایید.

"با سلام"
تغییر سن فقط در صورت تفاوت با شناسنامه امکان پذیر است
به دلخواه امکان پذیر نیست

با سلام
بدوا درخواست خویش را به اداره ثبت محل تنظیم سند تقدیم نمائید در صورت عدم استجابت خواسته تون از طریق دادگاه اقدام نمایید

سلام
طبق قانون اگر تغییر سن واقعی با سن شناسنامه ای بیش از ۵ سال باشد شما می توانید با ارائه دلایل به کمیسیون ۵ نفره که در اداره ثبت احوال مستقر است مراجعه و تقاضای خود را تقدیم تا رسیدگی نماید
ولی تغییر سن کمتر از ۵ سال ممنوع است اما گاهی اوقات اشخاص به دروغ ادعا می‌کنند که این شناسنامه فعلی متعلق به خواهر متوفی ایشان بوده که برای ایشان گذاشته اند و درخواست ابطال شناسنامه فعلی و صدور شناسنامه جدید با تاریخ تولد کمتر را از دادگاه می نمایند که دادگاه در این مورد با توجه به شهادت شعور و ملاحظه مدارک تحصیلی و ارجاع به پزشکی قانونی موضوع را بررسی و حکم مقتضی صادر می نمایند

با سلام
بله ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید و مساله را طرح نمایید اگر موافقت ننمودند میتوانید از طریق دادگاه اقدام نمایید و بر علیه اداره ثبت احوال دادخواست تنظیم نمایید.