سهم الارث دختر از زمین کشاوزی چقدر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۶۰ #14747425

سهم الارث دختر از زمین کشاورزی چگونه است عین را میبرد یا ثمن ان؟

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله از عین ارث میبرد

از عین ارث خواهد برد .

درود از عین ارث می برد .

از عین زمین ارث میبرد اگر وراث متعدد باشند و زمین قابل تقسیم نباشد زمین به فروش می‌رسد و از پول زمین ارث میبرد

با سلام
دختر هم عین را می برد و هم منفعت را و این مورد که مطرح کردید مختص زن می باشد و در مورد زن ارث بردن از عین مطرح می شود .
و طبق ماده ۸۹۹ قانون مدنی سهم الارث دختر ، اگر فرزند منحصر به فرد باشد نصف ترکه و طبق ماده ۹۰۲ قانون مدنی دو دختر یا بیشتر ، در صورت نبودن اولاد ذکور دو ثلث ترکه و در صورتی که برادر داشته باشید اولاد پسر دو برابر اولاد دختر ارث می برند .