قرار توقف تحقیقات توسط بازپرس، چه تبعاتی برای متهم دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۵ #14745518

سلام و خسته نباشید
در خصوص اتهام کلاهبرداری رایانه ای به دادسرای ویژه جرائم رایانه احضار شدم و با ارائه مدارک مثبت و اثبات جعل نام ( با قرارهای منع تعقیب سایر شعبات قضایی ) در نهایت قرار زیر برای حقیر صادر شده :
《نسبت به شکایت ..... علیه .... مبنی بر کلاهبرداری طی شماره ..... مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۱۰ قرار توقف تحقیقات صادر شد.》
الان بعنوان متهم این رای به نفع من هست یا خیر؟ و باید چیکار کنم؟ ممکنه اقدام کنم منع تعقیبمو بگیرم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده در روند رسیدگی فعلا متوقف شده هر چند قابل اعتراض از سوی شاکی میباشد

با سلام
قرار توقف تحقیقات در جرایم تعزیری درجه چهار ، پنج ، شش ، هفت ، هشت صادر می گردد .
هرگاه با انجام تحقیقات لازم ، مرتکب جرم معلوم نشود امکان صدور قرار توقف تحقیقات وجود دارد وبا صدور قرار توقف تحقیقات ، تحقیقات و رسیدگی به پرونده متوقف می گردد ولی شاکی می تواند تا ده روز به این قرار اعتراض بزند

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، قرار صادره به دلیل عدم امکان شناسایی متهم اصلی صادر شده و بصورت موقت پرونده از جریان رسیدگی خارج شده و علی القاعده به نفع شماست