اگر بعد از تحویل مال محرز شود که همان مال معرفی شده نیست؛ آیا میتوان از او شکایت کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۷ #14706005

سلام اگر بعد از برنده شدن مزایده و تحویل مال محرز شود که همان مال معرفی شده نیست و از روی تعمد حافظ مال آنها را جابجا کرده و شخصی که مزایده را برنده شده اطلاع نداشته آیا میتوان از او شکایت کرد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیییر

در صورتی که دلایل و مستندات برای اثبات ادعای خود موجود است میتوانید بر مبنای آن اقدام نمایید !

درود
بله مزایده ایجاب عام است و در صورتی که مبیع عین معین باشد و مورد قبول قرار گیرد واجب موظف به تادیه همان مال است در صورت داشتن دلیل کافی میتوانید نسبت به اجبار فروشنده به تسلیم مبیع مورد توافق اقدام کنید

با سلام
اگر در این خصوص مطمئن هستید و مدارکی دارید میتوانید از ایشان شکایت کنید

سلام
بله در صورتی که دلایل و مستندات برای اثبات ادعای خود موجود است میتوانید بر مبنای آن اقدام نمایید !