از سازنده شکایت کرده و آپارتمانی را که دو ساله به بنده انتقال یافته رو میخواد الان تکلیف بنده چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۴ #14702410

با سلام بنده اپارتمانی رو از یک نفر سازنده که سندش اماده نبود خریده و دو سال هستش که در انجا سکونت دارم الان یه نفر پیدا شده که مدعی است قبل از من طبق مبایعه نامه اپارتمان رو از این سازنده خریده بوده و دو باره همین آپارتمان رو به ایشان فروخته است جالب اینکه تاریخ فروش ایشان به سازنده بعد از تاریخ معامله بنده بوده است و چون بین خودشان برای فسخ شرط و شروطی گذاشته بودن که شرط فسخ مهیا شده و از سازنده شکایت کرده و آپارتمانی را که دو ساله به بنده انتقال یافته رو میخواد الان تکلیف بنده چیه با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانون چون شما قبل از شخص خریدار دوم ملک را خریده اید شما صاحب و مالک خواهید بود چون معامله شما تقدم بر معامله دوم میباشد خریدار دوم میتوانند با شکایت از فروشنده ملک ادعای ثمن معامله و خسارات احتمالی را داشته باشند .