این جمله که برای من در ثنا درج شده یعنی چی؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۸۶ #14690241

سلام
پرونده با علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به خواسته های مطالبه نفقه و مطالبه خسارات دادرسی همزمان با خواسته اصلی
جمله بالا در ثنا برای من درج شده و مفهومشو میخواستم بدونم.خواسته های مطالبه نفقه یعنی هم نفقه جاری هم معوقه؟خواسته اصلی چی هست؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود باید دید دادخواست شما چه بوده است، ظاهرا قرار توامان رسیدگی صادر شده است

باید در دادخواست عنوان خواسته را رویت کرد تا خواسته اصلی معلوم شود

با سلام
تمامی این موارد چه خواسته اصلی و چه جانبی در تعیین خواسته در برگه دادخواست قید شده است که میتوانید با رویت قسمت تعیین خواسته به مووضوع واقف باشید

احتمالا تمکین مطرح شده و دعوای تقابل نیز نفقه جاریه مطرح شده است.

با سلام
پیوست ابلاغ دادخواست ضمیمه وقت دادرسی هست باید دانلود و مطالعه کنید
اگه ابلاغ فاقد پیوست باشه باید قبل از جلسه دادرسی به شعبه مراجعه کنید و یک سری کپی از برگهای دادخواست بگیرید تا متوجه بشید دقیقا خواسته چیه .
خسارات دادرسی شامل هزینه های دادرسی ، حق الوکاله وکیل در صورت وجود وکیل ، و هزینه کارشناسی و تمبر و ...

خواسته اصلی شما مطالبه مهریه است فلذا باید متن دادخواست شمامطالعه شود .

با سلام ، مطالبه اصلی نفقه حال و معوق می باشد به علاوه هزینه دادرسی و خسارت تاخیر تادیه نفقه می باشد .