آیا کارشناس خط میتونه بفهمه من چک را امضا کرده ام و چه مجازاتی در پی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۹ #14653114

سلام
بنده چک شوهرم را جعل کردم بخاطر خرید از سوپر مارکت محل، اونم به مبلغ ۴ میلیون، حالا شکایت کرده و من بعد از اینکه دادگاه درخواست کارشناسی خط را کرده، رفتم چک را از سوپری محل گرفتم و به گفته وکیلم در دادگاه گفتم خودش چک رو به من داده، گفته برو خرید کن منم رفتم بعدم دیدم شکایت کرده، من رفتم با سوپری تسویه حساب کردم و چک را گرفتم و پاره کردم چک را، حالا دادگاه از من وثیقه گرفته که متهم به جعل و تخریب چک هستی، چک هنوز موجوده.
سوالم اینه آیا کارشناس خط میتونه بفهمه من امضا کردم یا نه و اینکه الان چه کاری بهتره و چه مجازاتی در راه هست ممنون

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوالم اینه آیا کارشناس خط میتونه بفهمه من امضا کردم یا نه و اینکه الان چه کاری بهتره و چه مجازاتی در راه هست ممنون

درخصوص مجازات که اگر اثبات شود حکم جعل چک و تخریب حبس است
اما در خصوص کارشناش
آن گونه که در سوال مطرح فرمودید دیگر چکی وجود ندارد که بحث کارشناسی آن مطرح باشد و به گفته شما آن را پاره کردید
مگر اینکه کپی ای از آن چک موجود باشد ک بعید است

بله کارشناس می تواند با استکتاب از شما تشخیص دهد.
مجازلت جعل و تخریب هر دو حبس است
بهترین کار جلب رضایت همسرتان است

سلام . کارشناس خط از شما استکتاب می کند و سپس با خط چک تطبیق می دهد و تشخیص این که خط و امضا به شما تعلق دارد یا خیر قابل تشخیص است . البته آن چه در بحث جعل مهم است این که ضرر باید ایجاد شود یا بالقوه امکان ورود آن وجود داشته باشد. اگر چک برگشت شده باشد ، به نظر می رسد ضرر ایجاد شده و مجازات حبس دارد . مجازات تخریب هم حبس است .

با سلام
بله توسط کارشناس قابل تشخیص است
و مجازات حبس را در پس دارد