تصادف توسط راکب غیر مالک، افت قیمت و هزینه خواب خودرو

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷ #14641154

سلام، دوستم ماشین من رو برداشت که بره بیرون خرید کنه بیاد، تصادف کرده. من هم راضی نبودم که بره، الان از بیمه استفاده کردیم بیمه خسارتش رو داده. می‌خواستم بدون افت قیمت و خواب ماشین با دوستم هست یا من؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پرداخت با مالک میباشد و پس از پرداخت مالک میتواند به مسبب حادثه رجوع نماید

سلام
راننده باعث حادثه شده و خسارات برعهده ایشان است.

سلام زیان دیده می تواند به مالک خودرو و راننده مقصر حادثه رجوع کند

با سلام
چون ایشان راننده مسبب حادثه هستند پرداخت این خسارات نیز به عهده خودشان می باشد.

سلام.
شما علیه دوست خود می توانید مطالبه خسارت کنید. لذا قبل از آن یک تامین دلیل جهت محاسبه خسارت توسط کارشناس می‌بایست انجام دهید