چگونه میتوانم خسارات دیرکردن اجاره مغازه تجاری ام طلب نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۳۷ #14640724

سلام مستاجر مغازه بنده ۳ ماه است که اجاره به من نمیدهد و چون خودم در ملک مسکونی استیجاری زندگی میکنم و هیچ درآمد دیگری جهت پرداخت اجاره منزلم ندارم و صاحب خانه بنده هم عذر مرا خواسته چگونه این ضرر را از مستاجر مغازه ام بگیرم یا مجابش کنم که سر وقت اجاره را پرداخت کند؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به عدم پرداخت اجاره بها از سوی مستاجر می توانید دادخواست تخلیه مورد اجاره علیه ایشان مطرح کنید

درود بر شما، چنانچه در قرارداد خسارت تاخیر پرداخت اجاره پیش‌بینی شده باشد، می‌توانید بر اساس قرارداد مطالبه نمایید، در غیراینصورت صرفا میتوانید اجور معوقه را مطالبه یا به استناد عدم پرداخت اجاره‌بها، حکم تخلیه بگیرید.

درود
می توانید اگر اجاره بها پرداخت نمی کنند حکم یا دستور تخلیه بگیرید.

درود
خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه ی رسمی اجور معوقه (اظهارنامه یا دادخواست ) ، امکانپذیر است .

با درود اجور معوقه را می‌توانید فقط مطالبه کنید، از زمان ارسال اظهارنامه و یا دادخواست مستحق تاخیر تادیه میباشید.
اگر شرط گذاشته باشید در قرارداد، می‌توانید با حصول آن شرایط تخلیه را بخواهید

می توانی طی اظهارنامه ای اعلام کنی در صورتیکه اجاره بهاء را سرموقع پرداخت ننمایید تخلیه کنید

امکان دریافت خسارت بابت تاخیر پرداخت اجاره بها وجود ندارد مگر آنکه در قرارداد اجاره پیش بینی این خسارت شده باشد .