درخواست رفع توقیف داده و گفته ماشین وسیله امرار معاش است؛ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۲ #14639204

سلام.
بنده شش ماه پیش در بهشهر تصادف کردم و راننده پراید مقصر شناخته شد، من در تهران زندگی میکنم و چند بار به دلیل شکایت افت قیمت و... به شورا و دادگستری بهشهر رفتم.
اخرین مرحله توانستم توقیفی سیستمی پراید را بگسرم.
اما از شورا تماس گرفتند که راننده خاطی درخواست رفع توقیف داده و گفته ماشین وسیله امرار معاش است.
و هفته آینده وقت دادرسی ست.
با توجه به شرایط کرونا من باید به دفتر قضایی رفته و لایحه بدهم، اما نمیدانم متن لایحه چه باید باشد.
قرار است روز شانزده ادر هم دادخواست اعسارش رسیدگی شود.
حدودا دوازده تومن محکوم شده

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر خودرو وسیله امرار معاش باشد رفع توقیف می شود باید ثابت کنید که شغل ومنبع درآمد دیگری دارد

بله اگر خودرو توقیفی تنها وسیله امرار معاش ایشان باشد جزو مستثنیات تلقی شده و رفع توقیف خواهد شد

درود
اگر خودرو توقیفی وسیله امرار معاش ایشان باشد، رفع توقیف می شود.