چگونه خودرو را رفع توقیف نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۰ #14623196

سلام خسته نباشید
ماشینی با مبایعه نامه ۹ سال پیش خریدم ولی متاسفانه گم کردم ولی بیمه نامه بنام خودم بود حالا ماشین را پلیس گرفته و مالک متوجه شده رفت ماشین را تحویل بگیره بهش نداند من ادله ای ندارم فقط بیمه را پرداخت میکردم بنام خودم حالا چطور میتونم ماشین را پس بگیرم؟
ماشین بنام مالک است و فقط بیمه را من پرداخت میکردم الان مالک متوجه شده و قصد سو استفاده دارد. پارکینگ هم به مالک ماشین را تحویل نمیدهند.

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید به شهادت شهود استناد نمایید و با توجه به گم کردن مبایعنامه به نظر ناچارا باید اقدام به ثبتدعوای اثبات مالکیت به طرفیت مالک قبلی نمایید

سلام

اگر مبایعه نامه بنگاهی بوده قطعا نسخه‌ای از آن نزد بنگاه منعقد کننده قرارداد موجود است اگر بنگاهی نبوده شما باید در دادگاه با ارائه دلیل و مدرک مثل رسیدهای پرداخت و بیمه نامه و شهود و غیره اثبات مالکیت کنید.

سلام، اینکه شما ۹ سال خودرو را در تصرف دارید نشان از مالکیت شما داره در طول این نه سال بیمه، تصادف، جریمه، بعد دادخواست الزام به تنظیم مبیع و اثبات مالکیت الزام به تنظیم سند بدهید به طرفیت کسی که خودرو رو ازش خریدی مستند به شهادت شهود اتیان به سوگند میتوانید اثبات مالکیت بگیرید