اجرت المثل ایام زندگی را چگونه در طی ایام زوجیت پرداخت نمایم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۷۵ #14605821

سلام
چطور میتونم در ایام زندگی اجرت المثل پرداخت کنم؟
مثلا آیا با افتتاح یک حساب با عنوان اجرت المثل به نام خانم میتوان پولهایی که به حساب واریز میکنم را به این عنوان محسوب کرد؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اول باید بدانید چه مقدار باید به عنوان اجرت المثل پرداخت کنید توصیه می شود ابتدا دادخواست تامین دلیل و ارجاع به کارشناسی بدهید مبلغ را که کارشناس مشخص کرد آن را به حساب سپرده دادگستری واریز کنید

نیازی به افتتاح حساب جداگانه نیست کافی است همسرتان ذیل برگه ای را امضا کنند که اجرت المثل خود را دریافت کرده اند و می توانید این کار را هر ماه تکرار کنید

سلام
بله می توانید
گرفتن رسید با امضا و اثر انگشت ایشان
که مربوط به اجرت المثل است را اخذ نمایید

سلام دوست گرامی
اجرات المثل در حالت خاصی به خانم ها در هنگام طلاق تعلق می گیرد ولی شما می توانید در زندگی زناشویی نیز مبلغی را که پرداخت می کنید به عنوان اجرات المثل باشد البته خیلی زیبنده نیست این کار چون معمولا بانون کاری که در منزل انجام می دهند برای ان مطالبه اجرت نمی کنند

با سلام نیاز به افتتاح حساب جداگانه ای برای این منظور نیست میتوانید بعد از تعیین میزان اجرت المثل از سوی کارشناس مبالغ تعیین شده را تحت این عنوان و سرفصل در فیش های واریز بانکی قید نمایید(بابت اجرت المثل ماه...... همسر م خانم......) و در موارد لزوم آنها را ارایه نمایید.

با سلام
میتوانید با افتتاح حساب بانکی واخذ کارت بانکی وواریز وجوه به ان حساب نسبت به رفع مشکل اقدام نمایید

بله می توانید حساب باز کنید باعنوان اجرت المثل