آیا فحاشی بچه ۱۰ ساله جرم است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۲ #14579080

سلام من یک برادر دارم ۱۰سالش هست به یک نفر فحش داده اون فرد رفته شکایت کرده آیا برای برادر من مشکل ساز هست

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به طفل بودن ایشان صغیر ممیز فاقد مسوولیت کیفری است

درود
بله جرم است اما مجازاتش با افراد بزرگسال متفاوت است.

با درود
بله جرم است، لیکن، از لحاظ کیفری به لحاظ سن مرتکب و درجه مجازات، نهایتا با نصحیت قاضی موضوع ختم بخیر خواهد شد.
و این مورد سوپیشینه نیز نمی‌شود

بله جرم محسوب می شود و در دادگاه اطفال رسیدگی میشود

باتوجه ب اینکه فاقد مسئولیت کیفری میباشند و باتوجه ب نوع جرم بنظر نمی رسد مشکل قابل توجهی برای ایشان بعنوان صغیر ممیز ایجاد شود...دادگاه اطفال ممکن است تعهد بگیرد و وی را ب والدین تحویل دهد و یا ب مراکز تربیتی در مدتی مشخص معرفی کند

سلام و درود
در صورت شکایت پرونده به دادگاه اطفال و نوجوانان ارجاع و حسب نظر مقام رسیدگی کننده فرد به نحوی که در قانون مقرر شده به نوعی ارشاد خواهد شد (اقدامات تامینی و تربیتی)
حسب قانون محکومیت های کیفری اطفال و نوجوانان فاقد آثار کیفری است
موفق و موید باشید

اطفال صغیر فاقد مسئولیت کیفری هستند