به فرض پیدا نگردیدن پرونده ها، چه راهی برای فک پلمپ مغازه وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۱ #14457053

در سال ۶۴ یک باب مغازه از طرف مالک (شخص حقوقی به نام X ) به شخص الف (شرکت تعاونی) اجاره داده شده مستاجر با سوء استفاده از نام شخص حقوقی موجر فعالیت نموده در حالی که هیچ رابطه ای جز رابطه استیجاری فیمابین موجر و شرکت تعاونی مطرح نبوده، در سال ۸۳ پیرو شکایت عده ای از اشخاص از مدیران شرکت تعاونی به جرم کلاهبرداری و ... و نیز شکایت از موجر (شخص حقوقی X ) با عنوان معاونت در کلاهبرداری، مغازه مزبور در یکی از چند پرونده مطرح در شعبه ۱ و ۲ و ۴ بازپرسی پلمپ گردیده و همچنان پلمپ میباشد.
اکنون با مراجعه و پیگیری پرونده ها از شعب بازپرسی مربوطه و بایگانی راکد و ... ، پرونده ها پیدا نشده
سوال: راه حل موضوع چیست و چگونه می توان فهمید که مغازه در کدام پرونده پلمپ گردیده؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پلمپ مزبور ناشی از اجرای دستور موقت بوده است بنابراین لازم نیست دستور موقت صادره در میان پرونده های موجود در یک دادگاه باشد ممکن است تقاضای دستور موقت به طور جداگانه صورت گرفته باشد برای رفع آن هر ذی سمتی و یا ذی نفعی میتواند تقاضای رفع آن را به استناد یکی از موارد زوال توقیف ناشی از اجرای دستور موقت در آیین دادرسی مدنی را از اجرای احکام دادگاه محل وقوع مال بخواهد