با توجه به تورم الان میشه به مبلغ اقساط اعتراض نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۱ #14437073

سلام . برای خواهر بنده دادگاه ر حکم به تقسیط مهریه داده ماهی ۷۰۰ هزار تومان و ۱۰ میلیون پیس پرداخت که پرداخت شده (۷۰ میلیون) حکم دادن بعد از پایان اقساط هر ۶ ماه یک سکه (۱۵سکه) اواسط سال ۹۸ . حال سوال بنده اینه که اولا با توجه به این حکم و عدم پرداخت اقساط توسط همسر ممکنه هیچ وقت زمان پرداخت سکه نرسه چون گفته بعد از تصفیه مبلغ نقدی. آیا میشود به این حکم اعتراض کرد و نیز با توجه به تورم الان میشه به مبلغ اقساط اعتراض نمود

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان پذیر است لیکن تاثیری ندارد زیرا با توجه به شرایط اقتصادی و افزایش چشمگیر قیمت سکه دادخواست تعدیل تقسیط از سوی زوج پذیرفته می شود

-- پرداخت اقساط به صورت ماهانه بوده و با تعویق یا عدم پرداخت هریک از اقساط امکان جلب همسر خواهرتان وجود دارد .
-- هرچند که درخواست تعدیل اقساط حق طرفین دعوی است ولی در حال حاضر با توجه به شرائط وخیم اقتصادی درخواست تعدیل از سوی آقایان مورد پذیرش قرار میگیرد و درخواست افزایش قابل پذیرش نخواهد بود .

با سلام
میتوانید اعتراض کنید ولی قاضی با توجه به محتویات پرونده و تمکن مالی زوج حکم میدهد