زوجه تقاضای پرداخت اجرت المثل ایام زوجیت، را نموده، برای قسط بندی چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۹ #14434851

با سلام
مبلغ بیست میلیون تومان بعد از اعتراض که کردم، برای من رد دعوی صادر شده است.
سوالم اینست که من کارمندم و این مبلغ رو ندارم نقدا بپردازم، برای قسط بندی راه حلش چطوری هستش؟
تا بتونم قسطی پرداخت کنم و چه زمانی تقاضای قسط بندی میتونم بکنم؟
ممنون از شما عزیزان

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید دادخواست اعسار و تقسیط مطرح نمایید .

سلام

با ارائه فیش کارمندی و حقوق خود به همراه استشهادیه تعرفه شهود پس از صدور اجراییه فورا اقدام به تقدیم دادخواست اعسار و تقسیط نمایید.

تقاضای تقسیط راطرح کنید

پس از صدور اجرائیه بایستی دادخواست اعسار بدهید تا پس از قبول اعسار به اقساط بپردازید

سلام
باید ادعای اعسار کرده و دادخواست اعسار تقدیم نمایید.

سلام

پس از ابلاغ اجراییه به شما ، اقدام به ثبت دعوای اعسار از محکوم به نمایید و توجه کنید شرایط شکلی و قانونی آن را رعایت کنید