چجوری میتونم این تامین خواستە رو باطل کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۹۰ #14433823

سلام. یک نفر اومدە الکی از خودش یک سفتە اوردە و میگە اینو کسی بهم دادە و مال شماست. مبلغش در سفتە ۵۰میلیون نوشتە شدە، ولی خود سفتە با چاپ روش نوشتە یکصد میلیون ریال، یعنی ۱۰میلیون تومان. این بماند. منم روحم از این کار و سفتە خبر ندارە الان یارو رفتە ازم شکایت کردە و ددگاە بهش تامین خواستە دادە، جلسەی دادگاییمونم افتادە برج ۱۱. ایا من چجوری متونم این تامین خواستە رو باطل کنم؟ اگە درخواست کارشناسی خط بدم باطل میشە؟ اگە باطل نشە، ایا با تامین خواستە میتونن ممنوع الخروجم کنن؟ ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی سفته
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله نسبت به قرارصادره اعتراض وادعای جعل وارحاع به کارشناس خط بدهید

با سلام
امکان درج مبلغ بیشتر ( و یا حتی کمتر ) در روی سفته امکان دارد .
ظرفده روز از تاریخ ابلاغ رای تامین خواسته می توانید اعتراض کرده و ادعای جعل نمایید .

ظرف ده روز درصورت عدم تقدیم دادخواست اصلی میتوانید اعتراض کنید

درود
ظرف ۱۰ روز از ابلاغ قرار تامین خواسته می توانید اعتراض کنید همچنین در جلسه اول امکان اظهار انکار و ادعای جعل وجود دارد.

میتوانید در مهلت مقرر تامین خواسته که ده روز میباشد اعتراض کنیدودرجلسه دادگاه ادعای جعل کنید ودرخواست ارجاع به کارشناس دهید

باسلام
با توجه به اینکه سفته از جمله اسناد تجاریست لذا با واخواست آن قرار تامین خواسته الراما صادر میشود شما در اولین جلسه دادگاه درخواست جعل نمایید .

ماده ۱۱۶ قانون ایین دادرسی مدنی
قرار تامین به طرف دعوا ابلاغ می شود، نامبرده حق دارد ظرف ده روز به این قرار اعتراض نماید. دادگاه در اولین جلسه به اعتراض رسیدگی نموده و نسبت به آن تعیین تکلیف می نماید