فرزندان آن مرد میتوانن ادعای این خانه رو بکنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۸ #14418131

مردی ۳ تا زن دارد. ۲ تا زن اول و دوم را طلاق داده است و از انها فرزند دارد ولی خانه را بنام زن سوم میکند بدونی که فرزندان او با خبر شون خانه را محضری بنام کرده است هنوز بنام ثبتی نشده است وان مرد قبل از که کارای ثبتی را انجام دهد فوت میکند

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت در صورت فوت باطل است

باسلام
اگر این انتقال مال قانونی و از طریق مشاور املاک و در حضور شاهدین باشد متعلق به همسر سوم خواهد بود کسی نمیتواند ادعایی نماید

سلام در صورتی که این ملک به شما منتقل شده باشد خیر در غیر این صورت جزوه ماترک متوفی محسوب میگردد !