اعاده دادرسی مانع اجرای حکم است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۷ #14415634

در پرونده حقوقی مطالبه وجه محکوم به پرداخت ۵۰۰ میلیون اصل خواسته و ۴۰۰ میلیون خسارت تاخیر و تادیه شدم و در تجدید نظر هم رای قطعی شد. اگه بخوام اعاده دادرسی کنم آیا این کار مانع اجرای احکام و توقیف ملکم میشه یا باید خسارت احتمالی بریزم که ملکم توقیف نشه و اینکه واسه هزینه دادرسی اعاده باید اعسار بزنم که خودش با تجدیدنظرش ممکنه ۵ ۶ ماه پرونده رو عقب بندازه تا پولم جور بشه. میتونم همچین کاری بکنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف پذیرش اعاده دادرسی مانع اجرای حکم نیست

باسلام
اعاده دادرسی مانع اجرای حکم نمی شود . بله میتوانید دادخواست اعسار نسبت به هزینه ی دادرسی بدهید

با درود خیر مانع اجرای حکم نیست، به ماده ذیل الذکر توجه نمایید.

ماده ۴۳۷ - با درخواست اعاده دادرسی و پس از صدور قرار قبولی آن به شرح ذیل اقدام میگردد:
الف - چنانچه محکوم به غیرمالی باشد اجرای حکم متوقف خواهد شد.
ب - چنانچه محکوم به مالی است و امکان اخذ تامین و جبران خسارت احتمالی باشد به تشخیص دادگاه از محکوم له تامین مناسب اخذ و اجرای حکم ادامه می یابد.
ج - در مواردی که درخواست اعاده دادرسی مربوط به یک قسمت از حکم باشد حسب موردمطابق بندهای (الف) و (ب) اقدام می گردد.

درود
خیر مانع اجرای حکم نیست.

صرف اعاده دادرسی مانع اجرای حکم نیست . صدورقرارقبولی دادخواست اعاده دادرسی مانع اجرای حکم است

خیر اعاده دادرسی مانع اجرای حکم نخواهد شد

در صورتیکه اعاده دارسی پذیرفته شود خیر مانع اجرای حکم نخواهد شد.