آیا دادگاه سند ماشین را به عنوان ضامن قبول میکند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۸۲ #14411617

سلام
من در یک دادگاه حقوقی که شکایت کرده بودم و از شخصی مبلغ ۴۰ میلیون طلب داشتم برنده شدم و رای دادگاه به نفع من صادر شد ولی چون طرفم در جلسات دادگاه نیومد و رای غیابی صادر شد و اجرائیه هم صادر شد دادگاه برای اینکه پرونده بره اجرای احکام میگه باید یه ضامن بزاری رو پرونده آیا خانومم میتونه سند ماشین خودش را به عنوان ضامن بزاره دادگاه قبول میکنه یا خیر و مراحلش چطوری هست

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتی که قاضی بپذیرد از نظر قانونی منعی ندارد

با سلام و احترام خیر قبول نمیکنند یا ضامن فیش حقوقی یا جواز کسب باید باشد و فقط بابت اجرای حکم می باشد و روند اداری چون در قانون برای جبران خسارت احتمالی بعدی محکوم علیه در صورت واهی بودن شکایت و شکست از محکوم علیه در مرحله اعتراض می باشد موفق و پیروز باشید

درود بر شما، در این خصوص منعی وجود ندارد، پذیرش وابسته به نظر قاضی‌ست.

با درود
قالب شعب نمی پذیرند، اما بستگی به نظر قاضی شعبه دارد منع قانونی ندارد. مبتواند موافقت نماید.

نخیر.........
سند خونه یا پروانه یا فیش حقوق

باسلام بستگی به قاضی رسیدگی کننده به پرونده خواهد داشت.منع قانونی نخواهد داشت.

قانونا منعی وجود ندارد و اموال منقول و غیر منقول میتواند مورد پذیرش قرار گیرد،نظر قطعی نمیتوان داد چون بستگی ب رویه و موافقت دادگاه هم دارد