فرق قرض با وجه پرداختی بابت کار با تاریخ سررسید چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۰۰ #14406781

با سلام و ممنون از زحمات وکلای بنیاد
شاکی از بنده میپرسد شکایت بابت قرض یا انجام کار است در صورتیکه از نظر من چه فرقی میکند با اینکه تاریخ سررسید آن منقضی شده است؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،چنانچه مبحث قرض مطرح باشد قابل مطالبه و استردادمی باشد

سلام وقت بخیر سوالتان نامفهوم میباشد

قرض قابل استرداد می باشد

مبلغی که قرض می دهید قابل مطالبه است...

درود برشما
قرض قایل مطالبه است دومی خیر.

قرض یک نوع وام است که باید عودت شود لاکن در صورتی که پرداخت مبلغ بابت انجام کار بوده باشد قابل عودت نیست

با درود
سوال برای حقیر نامفهوم است، عنوان شکایت چیست عنوان دادخواست چه میباشد.
قرض ب معنی آنست که مالی به شما تملیک شده که در زمان مقرر مثل یا شبیه آن را تادیه نمایید، اکنون ایشان جهت استرداد وجه ان عقد (قرض) خواستار مبلغ از شماست.