آیا الان میتوانم بخاطر آن واریزی ها ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۵ #14404375

با سلام
در سال ۹۵ چهار فقره چک دست کسی که از مغازش جنس می آوردم داشتم سر جمع به مبلغ ۱۲ میلیون.... بصورت کارت به کارت مبالغ رو نصف آن را پرداخت کردم.. شش میلیون باقی ماند... حال آن فرد چک ها رو به برادرش واگذار کرده و شکایت حقوقی انجام داد.... من محکوم به پرداخت وجه چک و خسارت تاخییر تادیه شدم.... اجراییه صادر شد .... چون می‌دانستم با هزینه خسارت و تاخیر تادیه باید مبلغ ۲۲ بدهم توافق کردیم که دو برابر اصل خواسته که ۱۲ میلیون شد رو بپردازم و چک هارو تحویل گرفتم.....
حال سوال من این است چون من در اصل شش میلیون بدهکار بودم به این آقا و ایشان همه چک هارو برگشت زد و از من مبلغ ۱۲ گرفت و چک هارو داد... آیا الان میتوانم بخاطر آن واریزی ها ازش شکایت کنم؟ آیا نتیجه دارد یا خیر؟؟؟ بعدا نگه این شش تومان اضافه مال خسارت بوده...
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان مطالبه وجود دارد

شما با استفاده از فیش های واریزی می تونید ثابت کنید که مبالغی رو به شخص پرداخت نموده اید و ایشان عمدا چک ها رو به شما نداده