من نفقه اجرا گذاشتم تمکین زده؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۵ #14340093

سلام ببخشید من ۶ ماه پیش شوهرم به جرم اختشاش دزدی از بانک افتاد زندان مادر شوهرم من از خونه بیرون کرد منم زنگ زدم خانوادم بیان دنبالم بعد فیلم گرفتن که مادرش بدتش مادرش پیامک بهم داده که جرات داری پات بزار توی این خانه ببین چه بلایی سرت بیارم الان من نفقه اجرا گزاشتم تمکین زده که مادرش بردتش ولی منم از مادرش پیامک دارم که گفته حق نداری برگردی اگه پسرم بخاد با تو زندگی کنه از زندان نمیارمش بیرون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پیامک اماره خوبی جهت رد ادعای مادر زن شما(مبنی بر عدم تمکین) محسوب می شود به این مورد شهادت شهود را نیز ضمیمه کنید همین موارد یحتمل مثبت ادعای شما واقع می شوند.
در مورد نفقه نیز به تبع اثبات ادعای کذب خواهان، قابل دریافت است.
موید باشید

با سلام
شما میتوانید در قبال دادخواست تمکین ، حکم حبس زوج و نیز پیامک مادر شوهر خود را ارایه دادگاه نمایید و اعلام نمایید آمادگی تمکین هستم اما امنیت جانی ندارم و تقاضای مسکن مستقل را دارم.