تعهد زوج این بود که ظرف ۲۴ ساعت این شروط رو دفتر خانه ایی کنه و نکردن الان از چه راهی اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۱ #14315561

یکسال پیش درخواست طلاق دادم و اینکه من وکالت طلاق دارم جز شروط عقد بوده . و اعتراض دادن و کار به دیوان کشید رای دیوان برگشته و رای بدوی رو رد کرده رای بدوی گفته شده بود که من میتونم طلاق بگیرم و.. و گفتن که چون سال پیش سن قانونی نداشتم دوباره الان که سنم قانونی شده اقدام کنند و زوج رو به تعهدی که دادی گفته باید انجام بشه تعهد زوج موقه عقد این بود که ظرف ۲۴ ساعت این شروط رو دفتر خانه ایی کنه و نکردن الان از چه راهی اقدام کنم چیکار کنم چه جوری شرش از سرم کم بشه خواهشا جواب بدین ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به انجام تعهد دهید.

درصورت وجودتعهد میتوانیدالزام به ایفای تعهدتقدیم نمایید

سلام، با استناد به تعهداتشان، دادخواست الزام به ایفا تعهد مطرح نمایید.

درود
اگر در سند نکاح تعهد داده اند الزام به ایفای تعهدات را می توانید به موجب دادخواست تقاضا کنید.

درود بر شما، چنانچه زوج تعهداتی در دادگاه داده باشد، از طریق همان دادگاه میتوانید ایشان را ملزم به ایفای تعهدات نماید.

سلام
اگر زوج تعهداتی داده باید الزام به انجام تعهد شود.