اداره ثبت این امکان رو داره که استعلام بگیره که این سند از طریق اسناد رسمی فروخته شده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۴ #14301304

سلام اگه شخصی سند زمین را به صورت وکالت بلاعزل بفروشد ولی سند به نام فروشنده هست و هنوز قطعی نشده توسط خریدار و بعد چند وقت شخصی بیاد امول فروشنده که سند به نامش هست رو بگیره چی میشه اداره ثبت اموال رو به نامش میکنه اداره ثبت این امکان رو داره که استعلام بگیره که این سند از طریق اسناد رسمی فروخته شده یا خیر
اگه سند رو اداه ثبت به نام طلبکار بزنه اونی که زمین رو وکالتی خریده چی سند قطعی نشده و مباعینامه هم ندارن فقط وکالت دارن

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما باید بعنوان شخص ثالث ثابت کنید آن راخریده اید

با سلام
به عنوان نفر ثالت با ارائه مستندات اقدام فرمایید

با سلام
شما می توانید از طریق اعتراض ثالث وارد این دعوی شده و مدارک دال بر مالکیت از قبیل مبایعه نامه شهادت شهود و مسیر مالی پرداخت شده را ارائه نمایید در این صورت دادگاه حکم به نفع شما می دهد

با وجود شهود مکان معامله و مبلغ مغامله و نحوه پرداخت میتوانید اثبات نمایید

سلام
اگر طلبکار مال بدهکار را توقیف نماید و شما مدعی باشید که آن مال را خریداری نموده اید باید خرید خود را با دلایل و مدارک اثبات نمایید تا از آن مال رفع توقیف شود و صرف وکالت دلالت بر فروش ندارد ، شما باید با کمک دلایل دیگر از جمله مبایعه نامه که اظهار نموده اید ندارید و یا شهادت شهود و نحوه پرداخت پول زمینی که مدعی خرید هستید وقوع معامله بین خود و بدهکار را ثابت نمایید تا از آن مال رفع توقیف شود و الا دادگاه از شما قبول نمی کند ر این مورد شما باید دعوی اعتراض ثالث اجرایی به توقیف مطرح نمائید تا رسیدگی شود.