آیا ممکنه این نوبت هم به دلیل رد شدن دادخواست قبلی ، دادخواست اعسار از هزینه دادرسی رد بشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۰ #14294872

سلام.
۱- آیا امکان طرح دو موضوع « اعسار از هزینه دادرسی » و « اعسار از محکوم به » در قالب یک دادخواست واحد در شورای حل اختلاف وجود دارد؟
۲- قبلا پیش از تقدیم دادخواست واخواهی، دادخواست اعسار از هزینه دادرسی رو داده بودیم ولی به دلیل عدم حضور شهود در موعد مقرر دادخواست اعسار رد شد. آیا ممکنه این نوبت هم به دلیل رد شدن دادخواست قبلی ، دادخواست اعسار از هزینه دادرسی رد بشود؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دعوی اعسار از جمله دعاوی است که شامل امر مختومه نبوده و در هر زمان میتوانید با رعایت مقررات قانونی اقدام به طرح آن نمایید . همچنین طرح دادخواست اعسار از محکوم به مستلزم صدور رای قطعی محکومیت بوده و طبیعی است تا زمان قطعی نشدن دادنامه محکومیت ادعای اعسار از محکوم به مسموع نخواهد بود .