می تواند من رو محکوم کنه که اشتباه واریز کرده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۴ #14249414

با سلام
فردی با خرید سرور از بنده شکایتی کرده مبنی بر اینکه پول را به اشتباه برای من واریز کرده من اس ام اس اینکه براتون واریز کردم رو دارم و اینکه در سه مرحله پرداخت کرده در روز های جدا و الان شورای حل اختلاف شهرشون من رو احضار کردن برای بررسی به نظر شما می تونه من رو محکوم کنه که اشتباه واریز کرده و اسنکه من می تونم حاضر نشم در دادگاه

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر چند با داشتن پیامک و واریز نمودن وجه در سه مرحله در زمانهای متفاوت احتمالا پرونده به نفع شما باشد
لذا برای اثبات ادعای خود مبنی بر خرید سرور از شما ،بهتر است مدارک دیگری از جمله شهود ارایه نمایید .

در صورتیکه قرارداد یا شاهدی برای موضوع ادعایی داشته باشید میتوانید نسبت به رد دعوی وی امیدوار باشید . بدیهی است که عدم حضور شما در جلسه رسیدگی و عدم دفاع از خود به منزله حقانیت خواهات تلقی شده و قطعا رای به ضرر شما صادر خواهد شد .

با سلام شما حاضر شوید و دلیل خویش مبنی بر خرید از شما و‌بدهکار بودن به شما را به شورا ارایه کنید در غیر این صورت و عدم دفاع محکوم خواهید شد