آیا زوج می تواند همزمان با ادعای اعسار از پرداخت مهریه، ادعای کار در خارج از کشور بنماید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۳ #14175908

درود
زوجه مهریه خود را مطالبه کرده و زوج را ممنوع الخروج کرده است، زوج ادعای اعسار می کند و این ادعا در دادگاه پذیرفته می شود، زوج پس از مدتی با ارائه این حکم به ثبت اسناد ممنوعیت خروج را ملغی کرده و حال در خارج از کشور است ( خرید و فروش ماشین )
آیا امکان انعکاس این مطلب جهت رد ادعای اعسار زوج ممکن می باشد؟
آیا زوج می تواند همزمان با ادعای اعسار از پرداخت مهریه، ادعای کار در خارج از کشور نیز داشته باشد؟
آنهم خرید و فروش ماشین خارجی؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منعی وجودندارد

کار واحد اجرای ثبت تخلف است و نبایستی ممنوع الخروجی را ملغی مینموده است و بایستی تا زمان پرداخت دین ممنوع الخروج میماند و یا حداقل وثیقه مناسب از ایشان دریافت مینمود.
اکنون میتوانید با ارائه مدارک حکم معسر بودن ایشان ابطال نمایید .

باسلام.چنانچه وجه ناشی از فروش خودرو یا وجه موجود در حساب های بانکی ایشان را پیدا کردید میتوانید نسبت به برداشت انان بجای مهریه اقدام کنید و به صرف اینکه بگویید ماشین فروخته بدون داشتن مدارک فروش نمی توانید کار خاصی انجام دهید مگر دادخواست مجدد افزایش اقساط مهریه ارائه کنید.