طلاق در دوران عقد از جانب زن چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۹ #14165856

خانمی هستم حدود یکسال پیش چندبار با شوهرم رابطه مقعدی دلشتم خوشبختانه باکره ام .. الان دادگاه منو بفرسته پزشک قانونی مشخص میشه یا نه....یکماهی هست مشکل شقاق و یبوست دارم پزشک قانونی با شقاق گمراه میشه؟ یا مشکوک؟ بازم میگم رابطه یکسال پیش بوده

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رابطه معقدی پس از سپری شدن مدت زمانی قابل تشخیص نمی باشد با توجه به زمان قید شده در سوال قابل تشخیص نمی باشد

با سلام
روابط جنسی از طریق مقعد آسیب های زیادی به عضلات داخلی و خارجی مقعد وارد میکند.لذا بستگی به تعداد دفعات دخول و همچنین میزان آسیب به مقعد دارد.اما در مجموع عضلات مقعد به سرعت به ترمیم خود میپردازند و پس از گذشت مدتی تشخیص رابطه دشوار و اظهار نظر قطعی توسط پزشکی قانونی امکان پذیر نیست.البته در مورد مفعولین حرفه ای مقعد تغییر شکل داده و عضلات اسفنگتر دچار شل شدگی میشوند که این علامت از نشانه های دخول مکرر می باشد.
در خصوص بیماری شقاق دلایل زیادی در بروز این مشکل میباشد که خود یبوست یا رابطه هم در آن دخیل میباشند.پزشکی قانونی در تشخیص این موضوع با توجه بر پیشرفت آن درست تشخیص داد.