سازنده ادعای حق فروش ۴ دنگ خود را دارد؛ آیا واقعا لازم به امضای مالک پای قرار داد فروش خانه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۸ #14145152

سلام. خسته نباشید. بنده یکسال قبل ملکی را خریداری کردم که ملک از نوع مشارکتی بین مالک زمین و سازنده بوده است. ۴ دنگ سند به نام سازنده، دو دنگ به نام صاحب ملک. سند خانه چند ماه دیگر آماده میشود.
اکنون تصمیم به فروش واحد خود را دارم. بنگاه معاملاتی به بنده گفت که علاوه بر سازنده، باید صاحب ملک به عنوان شاهد پای قرارداد را امضا کند.سازنده قرارداد را امضا کرد اما مالک به هیچ عنوان قبول نمیکند. و میگوید سازنده از ابتدا اجازه فروش خانه را
را نداشته. اما سازنده ادعای حق فروش ۴ دنگ خود را دارد. آیا واقعا لازم به امضای مالک پای قرار داد فروش خانه است؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
این موضوع بستگی به قرارداد فیمابین سازنده و مالک دارد . اگر سهمی که شما خریداری نموده اید در قرارداد سازنده و مالک مشخص شده و جزو سهم سازنده باشد نیازی به امضای مالک ندارید .

با سلام
اگر ملک مشاه تفکیک شده باشد و برای سازنده و مالک هر کدام سند جداگانه صادر شده باشد ( سه و دو دانگ ) در اینصورت نیازی به امضای مالک نخواهد بود اما در غیر آن بایستی توسط هر دو نفر امضا گردد

با سلام
اگر در قرارداد مشارکت سهم سازنده تعیین شده و شما از سهم سازنده خریداری نموده اید نیازی به امضا مالک ۲ دانگ نیست ولی اگر تقسیم نامه ندارند مالک ۲ دانگ هم بهتر است امضا نماید البته نه به عنوان شاهد بلکه به عنوان اذن دهنده به شما جهت فروش واحد متعلق به خویش
مانا باشید

سلام
قطعا نیاز به امضای هم مالک و هم فروشنده میباشد