اعتراض کنم که اون حق طلاق رو تو چه شرایطی دادم آیا موثر است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۰ #14094313

با سلام
من بیشتر از یکسال که با همسرم اختلاف دارم و توی این مدت ایشان خانه برادر خودش زندگی میکنه. جهیزیه رو که دادن. بابت نفقه گفته تمکین نمیکنم بهش تعلق نگرفت و مهریه رو هم اجرا گذاشته در حال حاظر حسابهای بانکی من مسدود تنها دارایی من که یک خودرو که فقط پلاک به نام من هست ۷ ماه تو پارکینگ عرض کنم که ۵ ماه پیش با برادرش اومد محل کارم بعداز یکسال بی اطلاعی که حرف بزنیم همسرم گفت حاظرم برگشتم البته ۲ ماه بهت مهلت میدم تا اعتیاد کنی که داری رو هم ترک کنی ولی یه حق طلاق باید بهم بدی که اگه ظرف این ۲ ماه ترک نکردی یا دوباره شروع کردی من راه طلاق بگیرم . من هم قبول کردم و حق طلاق رو همون لحظه بهش دادم و برگشتم مغازه ام که درحال استراحت بودم که چندنفر مامور اومدن داخل و مقداری مواد کشف کردن من هم دارم زندان شدم و ۵سال جلسه بهم دادن که چهارسال رو تعلیق کرده بودن و یکسال نپذیری در زمانی که من در زندان بودم همسرم از اون حق طلاق استفاده کرده و تقریبا آخرهای کار هم رسیده میخواستم ببینم چون ۱ چون تو شرایط روحی روانی مناسبی نبودم (اعتیاد) و این قرار بود من تر ک کنم که کردم اعتراض کنم که اون حق طلاق رو تو چه شرایطی دادم آیا مآثر هست و این که من فقط ۱ سال حبس دارم که ۵/۵ گذشته نه ۵ سال لطف کنید راهنمایی کنید . ببخشید خیلی طولانی

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب
اگر در دفترخانه وکالت رسمی داده اید.همسرتان حق طلاق دارد و اعتراض شما به جایی نمی رسد.

درود
خیر وکالت در طلاق معتبر است و همسرتان می توانند طلاق بگیرند.

همسرتان با توجه ب وکالتی ک داده اید می تواند تقاضای طلاق کند.

سلام، وکالت اعطایی شما معتبر بوده و می توانند نسبت به طلاق اقدام نمایند.

زوجه می تواند به استناد وکالت شما بدون حضور شما تقاضای طلاق نماید

تیشان با وکالت در طلاق میتوانند برای طلاق اقدام کنند و شرایط شما در این موضوع اهمیتی ندارد.

درود
وکالتنامه اعطا شده معتبر و قابل استناد است و متاسفانه ادعای شما پذیرفته نخواهد شد .