میتونم برای اعتراض مجدد لایحه بدم و توضیحات تکمیلی بدم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۱ #14089700

سلام
بنده درخواست اعسار دادم برای مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان که رد شده،
هیچ دارایی هم ندارم،
کارمند هستم و با حقوق کارمندی،
برای
اعتراض چکار کنم؟
چکار کنم که رای تجدید نظر مثبت باشه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر شما دارای تمکن مالی نیستید و دادگاه بدوی برای رد اعسار شما دلیلی قانع کننده نیاورده است میتوانید با استناد به مدارک و شواهد موجود اعتراض نمایید

با دلایل قوی و استناد به شهادت نامه شهود در لایحه و حتی الامکان مراجعه حضوری به شعبه تجدید نظر اقدام نمایید

به مهر
دادگاه بدوی با چه استدلالی اعسار شما را رد نموده ؟
در راستای رد آن استدلال می بایست لایحه تقدیم نمایید

با سلام
۱.استشهادیه ای تنظیم کنید مبنی بر اینکه توانایی پرداخت این مبلغ را ندارید .و از اشخاصی که کاملا از شرایط مالی شما اطلاع دارند بخواهید با ذکر مشخصات کامل آن را امضا کنند
۲.فیش حقوق خود را ضمیمه لایحه تجدید نظر خواهی کنید
۳.شرایط خود را طی لایحه ای به طور کامل و واضح توضیح دهید.
و تقاضای نقص حکم بدوی و پذیرش اعسار را مطرح کنید.

با سلام.
باید طی لایحه ،به عدم توانایی مالی خود استناد کنید و فیش حقوقی تان را پیوست تجدیدنظرخواهی کنید. در هر صورت تنظیم لایحه منوط به عوامل مختلف می باشد و خصوصا اینکه استدلال دادگاه بدوی بسیار مهم می باشد.