با توجه به رضایت دو واحد دیگه از طرق شکایت میتوان مجوز گرفت؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۲ #14073114

ما ساکن طبقه سوم یه اپارتمان سه طبقه هستیم از طریق بالکن میخواهیم اسانسور نصب کنیم که طبقه اول مخالفت میکند ایا با توجه به رضایت دو واحد دیگه از طرق شکایت میتوان مجوز گرفت یا نه تلاشمان بیهوده است

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هرگونه دخل و تصرف در فضای مشاعات منوط به توافقات مالکین است

رضایت کلیه مالکین شرط می باشد .

با درود. اولا باید به شهرداری محل مراجعه و تقاضای نصب آسانسور نمایید و تغییرنقشه ساختمان و ضرورت نصب آسانسور را باهماهنگی نظام مهندسی ساختمان تائید کند و نقشه نصب آسانسور را تایید و هزینه اخذ مجوز نصب را به شهرداری پرداخت و با نظارت مهندس ناظر با رضایت کلیه مالکین مشاعی و یا بلحاظ ضرورت نصب آن از طریق دادگاه الزام تمام مالکین به همکاری و پرداخت هزینه های آن اقدام نمایید

باسلام و عرض ادب

طبق قانون تملک آپارتمان ها هر چیزی که جز مشاعات هست نیاز به رضایت بقیه ساکنین آپارتمان هم دارد البته شما میبایست درابتدا به شهرداری منطقه مراجعه و ببینید اول مجوز به شما میدهند

آسانسور جز مشاعات هست اگر نصب آسانسور باعث خسارات به طبقه که ذکر کردید باشدامکان نصب وجودندارد ،، ولی اگر موضوع کارشناسی شود و هیچ مشکلی وجود نداشته باشد امکان نصب آن وجود دارد ولی بازهم بهتر است رضایت ایشان را بدست آورید

رضایت کلیه واحدها شرط است مگر در موارد خاص

باسلام در جلسه ساختمان مطرح وصورتجلسه شود ودر جایی که میخواهید اسانسور نصب نماید مزاحم کسی نباشد این امکان هست پس از نصب وپرداخت هزینه ها از طریق مدیر ساختمان علیه کسی که هزینه اسانسور را نداده دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

با درود
باید رضایت تمام مالکان رو داشته باشید در غیر اینصورت با استناد به ادله و مدارک الزام آنها را به نصب آسانسور درخواست کنید