آیا خواهرم میتواند از بخشش مهریه رجوع کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۳۳ #13969776

با سلام

چند سال پیش خواهرم توافق کرد با شوهرش که مهریه ش رو ببخشه و طلاق بگیره، بعد از اینکه مهریه و بخشید توی دفتر خونه شوهرش زیر قولش زد و الان چندساله که طلاق نمیده، شنیدم که میتونه دوباره از بخشش مهریه انصراف بده و مطالبه کنه ، آیا امکانش هست؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عرض ادب
در خصوص هبه غیرمعوض زن می‌تواند رجوع نماید.
اما اگر هبه معوض باشد و عوض هم داده شود مثل اینک زن در مقابل طلاق مهریه خود را ببخشد حق رجوع ندارد استناد به ماده ۸۰۳ ق م
اما اگر این بخشیدن در مقابل طلاق باشد تازمانی که طلاق انجام نشده باشد و یا زن در عده باشد می‌تواند رجوع کند و از آن طرف هم مرد به زوجیت رجوع نماید.

اگر بخشش مشروط بوده و یا ابراء نکرده باشد قابل رجوع می باشد .

سلام چنانچه بخشش مهریه در غالب عقد هبه صورت گرفته باشد قابل رجوع نیست مگر آنکه بخشش مهریه مشروط باشد

سندتنظیمی دردفتراسنادرسمی مبنی بخشش مهریه ، باید ملاحظه شود

با سلام باید در سند بخشش دقت شود و حتما سند ملاحظه گردد کلمه این زیر ابرا نوشته شده و یا کلمه بذل نوشته شده در صورت تمایل می توانید با اینجانب تماس گرفته و صنعت اتفاق را برای بنده ارسال نمایید

اگر بخشش مهریه به شرط طلاق بوده می تواند رجوع کند

اگر بخشش مهریه مشروط بوده قابل رجوع خواهد بود.