مراحل بعد از پرداخت مالیات بر ارث و تحویل حساب بانکی متوفی

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۸ #13950391

سلام، بعد از فوت پدرم اموالی از منقول وغیرمنقول به ارث گذاشتند، ما کارهای انحصار وراثت و گواهی فوت متوفی رو انجام دادیم، برای سپرده حساب بانکی متوفی باید مالیات بر ارث اموال را پرداخت کنیم. بعد از پرداخت مالیات بر ارث، حساب بانکی متوفی به چه کسی تحویل داده می‌شود؟ بعد از پرداخت مالیات بر ارث چه اتفاقاتی می‌افتد؟ اموال چگونه بین وراث تقسیم می‌شود؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما ابتداانحصار وراثت می‌بایست اخذ نمایید

سپس می‌بایست از تمام وراث وکالت بگیرید و مالیات بر ارث را بپردازید سپس می‌توانید سهم خود را مطالبه کنید

درخواست تقسیم ترکه در دادگاه مطابق گواهی انحصار وراثت باید انجام بگیرد

با سلام طبق روال معمول همه وراث به یکنفر وکالت می‌دهند تا پیگیر این امور باشد و ترکه را بین وراث تقسیم نماید و یا هر یک از وراث می‌توانند به تنهایی اقدام به مراجعه به بانک نمایند

با سلام
موجودی حساب بانکی مورث طبق گواهی حصر وراثت بین وراث تقسیم می گردد.

با سلام اگر ورثه توافق داشته باشند اموال طبق توافق وراث تقسیم می شود در غیر این صورت باید با مراجعه به شورای حل اختلاف ابتدا ترکه را مشخص یا اصطلاحا تحریر کنید و بعد با مراجعه به دادگاه ترکه را تقسیم کنید.

سلام بانک بصورت مجزا به حساب وراث پرداخت می نماید